بیلبوردهای نصب شده در اسرائیل نوید پایان رژیم آیت الله را می دهد
به روز شده در      جمعه 14 اردیبهشت 1403     -   Friday May 3 2024

بیلبوردهای نصب شده در شهرهای اسرائیل که نوید پایان رژیم آیت الله را می دهد، شایعاتی را در ایران به راه انداخته است. مایک ایوانز مبتکر این بیلبوردها در مصاحبه ای با جروزالم پست اشاره می کند که این طرح، بیانگر این واقعیت است که «اسرائیل تنها نیست.»
تبلیغات در خبرگزاری ایرانشهر
دکتر کامران یدیدی
در چند هفته گذشته بیلبوردهای عظیمی در شماری از شهرهای اسرائیل نصب شده است که ساعت شنی با پرچم جمهوری اسلامی و تاریخ اسرارآمیز 28 اکتبر 2028 را نمایش می دهد که خبر می دهد حکومت آیت الله در ایران به پایان خود نزدیک می شود. 
این بیلبوردها یادآور ساعت شمارش معکوس معروفی است که در میدان فلسطین در تهران نصب شده بود و روزهای باقی مانده تا سقوط ادعایی اسرائیل در سال 2040 را می شمارد. 
 
بیلبوردهای نصب شده در شهرهای اسرائیل در شبکه های فارسی زبان، به ویژه رسانه های مخالف رژیم جمهوری اسلامی مانند ایران اینترنشنال و رادیو فردا، بحث های داغی را برانگیخته و توجه زیادی را به خود جلب کرده است.  
در این بیلبوردها همچنین نشان داده می شود که صدها میلیون مسیحیان ایماندار به انجیل در پشت اسرائیل قرار گرفته اند که توسط «تیم دعای اورشلیم» پشتیبانی می شوند. 
 
کسرا ناجی، خبرنگار بی‌بی‌سی بخش فارسی، در شبکه اجتماعی خود با 145 هزار دنبال کننده، ویدیویی از یکی از بیلبوردهای نصب شده را به اشتراک گذاشت و گفت: «این فقط ایرانی‌ها نیستند که می‌پرسند کی می‌روند، این تصاویر مربوط به اورشلیم است!». مرتضی اسماعیل پور، خبرنگار BWNS با اظهارنظر کنایه آمیزی گفت: «ما مردم ایران، متحدان اسرائیل هستیم، اما نمی خواهیم 4 سال صبر کنیم.»
اگرچه ممکن است 28 اکتبر برای اسرائیلی ها و بسیاری دیگر در سراسر جهان زمان غریبی باشد، اما در ایران، این روز تاریخ شناخته شده ای است. تاریخ 28 اکتبر برابر با 7 آبان ماه، «روز بزرگداشت کوروش کبیر» یکی از جشن های باستانی مردم ایران است که رژیم جمهوری اسلامی در دهه‌های گذشته سعی در کم رنگ کردن و یا حذف آن داشته است، اما مردم ایران همه ساله در این روز را با اتومبیل های خود بسوی  پاسارگاد در مقبره پادشاه ایران، «کوروش کبیر» سرازیر می شوند و این روز را گرامی می دارند و حکومت را با این اقدام به چالش می کشند. 
 
از کوروش کبیر در کتاب مقدس عبری به عنوان پادشاه ایرانی یاد شده است که حدود 70 سال پس از تبعید یهودیان توسط بابلی ها، آنها را آزاد کرد و حتی از آنها خواست که به سرزمین خود در یهودیه بازگردند و معبد یهودیان را در پایتخت اورشلیم بازسازی کنند، اقدامی که باعث شد او در کتاب اشعیا لقب «مسیح» را به خود اختصاص دهد. در حالی که تشویق یهودیان از سوی کوروش کبیر برای جمع شودن یهودیان در اورشلیم برخلاف دیدگاه رژیم جمهوری اسلامی نسبت به دولت یهود می باشد. 
 
حال باید پرده از این راز برداشت که شخص پشت این کمپین، دکتر مایک ایوانز، عضو موسس JPT و بنیانگذار مرکز میراث دوستان صهیون است که به عنوان "دوست و مبشر اسرائیل " معرفی می شود. دکتر ایوانز، مبتکر اصلی ایده انتشار این بیلبوردها بوده است که جروزالم پست در این خصوص با وی تماس گرفت تا بیشتر در مورد این ابتکار عمل توضیح دهد. 
دکتر ایوانز در این خصوص گفت: « جهاد رادیکال جمهوری  اسلامی ایران در حال قوی‌تر شدن است، که نه تنها برای اسرائیل یک تهدید به شمار می آید، بلکه برای جهان آزاد بدتر می باشد. به همین دلیل است که صدها میلیون مسیحی در سراسر جهان با یهودستیزی  مبارزه می کنند. »
 
دکتر ایوانز در ادامه اظهار داشت: «تصمیم من برای راه‌اندازی کمپین نصب این بیلبورد ناشی از تمایل من برای ارسال پیامی صریح به رژیم جمهوری اسلامی ایران و مردم اسرائیل بود». وی افزود: این پیام بیانگر این واقعیت است که اسرائیل تنها نیست: میلیون‌ها مسیحی در سراسر جهان و به‌ویژه در ایالات متحده آمریکا در پشت سر او ایستاده‌اند که از قدرت و نفوذ فوق‌العاده‌ای برخوردارند. 
 
علاوه بر این، این کمپین از میراث باستانی کوروش، پادشاه کبیر پارسی که تا به امروز از وفاداری مردم ایران برخوردار است، یاد می‌کند، در حالی که رژیم آیت‌الله تلاش می‌کند یاد و خاطره او را پاک کند. کوروش از استقلال قوم یهود در سرزمین خود حمایت کرد و ذکر این نکته برای من مهم بود که این میراث واقعی ایرانیان است. انکار میراث کوروش و همچنین خواست مردم ایران به زودی به پایان رژیم آیت‌الله در ایران می‌انجامد.»
 
دکتر ایوانز که از علاقمندان به اسرائیل است ، تصمیم گرفت تا علیه تظاهرات یهود ستیزانه در محوطه دانشگاه تگزاس اقدام کند و از مقامات محلی بخواهد که وارد عمل شوند. او همچنین خانواده‌های گروگان‌ها در غزه را در جلساتی در سراسر جهان همراهی کرده است و برای تغییر آرای اعضای کنگره به نفع بسته کمک‌های نظامی که هفته گذشته تصویب شد، بسیار تلاش کرده است . 
نویسنده مقاله : اوحد مرلین ( 2 می 2024) 
ترجمه : گروه خبری ایرانشهر 
 
ایرانشهر : لازم به یادآوری است که گرامی داشت روز جهانی کوروش کبیر یک جشن باستانی به شمار نمی آید بلکه در این روز، گشایش بابل به دست کوروش کبیر در 29 اکتبر 539 پیش از میلاد اتفاق افتاده است و به پیشنهاد کمیته حفظ میراث پاسارگاد ( بنیاد میراث پاسارگارد) به مدیریت خانم شکوه میرزادگی به عنوان روز جهانی کوروش بزرگ در سال 2006 نامگذاری شد و برای نخستین بار شرکت کتاب در تقویم های خود در سال 2007 این روز جهانی را ثبت کرد. 
 
بیشتر بخوانید.....
تبلیغات
HEIDARI SAMAN
دکتر کامران یدیدی
خبرگزاری ایرانشهر در شبکه های اجتماعی
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت مربوطه به خبرگزاری ایرانشهر می باشد
Iranshahr News Agency Copyright ©